mandag den 18. marts 2013

Weekend og råcreme


Åh har haft en af den slags weekender som man ønsker aldrig skal få en ende. Fyldt med lattersmil og råcreme! Vågnede søndag morgen en spirende trang til brunch og efter at have læst denne skønne dames indlæg og sammenskuds brunch og frugtsalat vidste jeg med sikkerhed hvad dagens første måltid skulle bestå af.

Derfor har du her et stk. opskrift på frugtsalat med råcreme (uden sukker naturligvis) til ca. 3 personer.

1 banan
2 æbler
1 pære
2 kiwier
saft af en appelsin
30 gram chokolade hakket


Råcreme

2 dl. fløde pisket til rimelig fast skum
1 bærer pasteuriserede æggeblomme
1 spk. sukrin melis (havde ikke den almindelig sukker udgave)
½ tsk. Vaniljepulver

Pisk æggeblommer med sukrin og vanilje til en luftig masse, pisk derefter fløde til en fast skum og vend herefter hele baduljen sammen.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar